03.06.2020
Nytt avsnitt av Frontagepodden ute: SÅ FÖRÄNDRAS RESTAURANGERNA NU Mattias Roussakoff och Magnus Bergh berättar om nya branschens nya koncept, projekt och vad som egentligen serveras på Noma just nu. Finns där poddar finns.
25.05.2020
Pernilla Karvia gästade härom veckan Nätverket 100% digitala fikapaus där hon pratade om hur restauranger drabbats av Coronakrisen.
22.05.2020
Frontage bistår Atrium Ljungberg inom området Retail Leasing i ett antal av deras projekt. Med fokus på att arbeta med F&B genom att hitta rätt operatör, rätt koncept, till rätt lokal stöttar Frontage den ordinarie organisationen i deras arbete.
05.05.2020
Vi befinner oss mitt i Coronapandemistormens öga. Krisen har pågått i nästan två månader och konsekvenserna har börjat utkristalliseras. Hur ser läget i besöksnäringen ut just nu? Och hur kan vi i branschen; fastighetsägare med sina hyresgäster, arbeta tillsammans för att hitta vägen fram postcorona?
02.05.2020
Citycon har uppdragit åt FRONTAGE att genomföra en förstudie för bedömning av fortsatt utveckling av food&beverages i Liljeholmstorget Galleria med särskilt fokus på koncept och utbud på restaurangtorget.
23.03.2020
En podd där Pernilla Karvia på Frontage bjuder in gäster för att prata om kommersiella fastigheter och vad vi fyller dem med.
19.03.2020
Nu är det på olika sätt tufft för oss alla i branschen, oavsett om man är hyresgäst, hyresvärd, leverantör eller konsult. Därför samlar vi på Frontage våra styrkor för att bistå branschen på bästa sätt som vi kan bidra med. Nu kämpar vi tillsammans.
12.03.2020
Nu lanseras ett nytt sätt att presentera, servera och handla mat. Det är det nya foodtechkonceptet SKAKA som står i begrepp att lanseras. Bakom konceptet står bland annat välrenommerade Mikael Ljunggren. Modernt, snyggt och väldigt rätt i tiden.
20.02.2020
Så här inför Fettisdagen har vi på Frontage gjort vårt eget årliga semmeltest. Även i år var det ett tufft jobb men som vi sagt tidigare så måste någon göra det! Vi kan konstatera att det finns många väldigt goda semlor där ute men några utmärker sig lite extra. Och kom ihåg att även en lite tråkig semla är en god semla!
19.02.2020
Liksom i Sverige har Storbritannien fått sin beskärda del av utmaningar med förändrat konsumtionsbeteende och strukturomvandlingar inom retail. Till det lägger vi Brexit med allt vad det kan komma att innebära. Men efter bara en kort stund i London kan vi konstatera att staden i allra högsta grad fortsatt känns som en frodig handelsstad med välbesökta butiker som genererar högt påsindex varvat med både trendiga såväl som klassiska restauranger, barer och caféer med fullsatta bord. Pulserande, levande och precis som det ska vara i London.