Projektledning

En effektiv organisation


Ibland behövs det extra stöttning och energi i ditt projekt eller din organisation. Vi agerar som din representant och förlängda arm i olika typer av projekt. Vi samordnar och projektleder leverantörer och entreprenörer, vi gör upp tidsplaner och följer upp budgetar.

Tjänster

Analys

Vi ser över och analyserar er verksamhet och identifierar därefter behov av utveckling och förädling.

Projektledning

Vi agerar som er representant och förlängda arm i olika typer av projekt. Vi samordnar leverantörer och entrepenörer, bevakar tidsplaner och budgetar för projekten.

Management

Vi hjälper er skapa förutsättningar för effektivitet och tillväxt genom att bygga organisation och skapa tydlig struktur i verksamheten.

Kommunikation

Vi erbjuder rådgivning kring kommunikationslösningar, såväl intern som extern. Vi kan även bistå med hjälp av produktioner.

Konceptutveckling

Vi hjälper er att utveckla och/eller skapa koncept och paketeringar som får er verksamhet att växa.

Hur kan vi hjälpa dig? Boka ett kostnadsfritt möte där vi analyserar dina behov!

Boka en kostnadsfri
konsultation

Behöver du hjälp med att förstärka din organisation eller att genomföra ett projekt?

Vi hjälper dig att skapa förutsättningar för effektivitet och tillväxt genom att bistå med management, bygga organisation och skapa tydlig struktur i verksamheten. Vi erbjuder även rådgivning och producerar kommunikationslösningar såväl internt som externt. Så att du kan fokusera på det du vill.

Boqueria Group

En restauranggrupp på stark frammarsch

Under det senaste året har gruppen växt med nära 100% med såväl förvärv som nyetableringar. Vi stöttar idag med etableringar, projektledning och management för att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt för gruppen. Senaste tillskottet är Boqueria Göteborg som öppnade i december 2020.

Vi ni ha hjälp med att skapa en välmående verksamhet? Vi hjälper dig stärka din organisation genom att etablera en stadig plattform för administration och kommunikation. Vi samordnar er verksamhet och skapar förutsättningar för lönsamhet och framgång.

Hur kan vi hjälpa dig?

Boka ett kostnadsfritt möte där vi analyserar dina behov inom etablering, förmedling eller uthyrning.

Boka en kostnadsfri
konsultation