SKAKA- ett nytt foodtechkoncept intar marknaden

Nu lanseras ett nytt sätt att presentera, servera och handla mat. Det är det nya foodtechkonceptet SKAKA som står i begrepp att lanseras. Bakom konceptet står bland annat välrenommerade Mikael Ljunggren. Modernt, snyggt och väldigt rätt i tiden.

SKAKA är ett helt och hållet robotiserat F&B-koncept där ett antal portionerare tillsammans med en robotskakare blandar och serverar din sallad. Maten beställs av dig som gäst via en app och du hämtar upp den i SKAKA-lokalen.

Nu är roboten är klar och håller på att trimmas in i detta. Appen är likaså klar, nu utvecklas de sista funktionerna. Och nu behöver vi lokalerna! Till SKAKA söker vi ca 50 kvm i ett flödesstarkt läge. Verksamheten kräver ingen annan ventilation än en vanlig butik och heller ingen fettavskiljare.

SKAKA erbjuder en snabb, hälsosam och prisvärd måltid att ta med till kontoret, hem eller för att äta i parken (inte så här års kanske). Och sist men inte minst; SKAKA kommer dessutom att kunna bjuda på en riktig show genom skyltfönstret och garanterat bli en snackis på stan!

Är ni intresserade av något nytt och har lokalerna vi söker?
Kontakta [email protected] för mer information!

 

Hur kan vi hjälpa dig?

Boka ett kostnadsfritt möte där vi analyserar dina behov inom etablering, förmedling eller uthyrning.

Boka en kostnadsfri
konsultation