En lyckad etablering

Försäkra dig om att din etablering blir den framgång som du hoppas på. För oss är det viktigt att kunna agera följeslagare på hela din resa. Vi hjälper dig att hitta en plats som gör dig rättvisa. Och som partner följer vi med dig på hela resan. Hela vägen in i mål.

Tjänster

Rådgivning

Vi genomför research och analys av marknaden, samt identifierar potentiella affärslägen för din etablering.

Konceptualisering

Vi tar fram presentationer och ansvarar för införsäljningen av koncept till hyresvärdar.

Sökuppdrag

Vi ansvarar för att leta reda på de mest intressanta objekten på marknaden – lokaler och lägen som hjälper dig att uppnå dina mål.

Förhandlingar

Vi hjälper till att förhandla fram hyresavtal och lokalanpassningar som gynnar dig. Vi hanterar dessutom den löpande dialogen.

Finansiering

Vi ser till att samarbetet med banker och kreditinstitut sköts på ett professionellt sätt, och ger dig de bästa tänkbara villkoren.

Hur kan vi hjälpa dig? Boka ett kostnadsfritt möte där vi analyserar dina behov!

Boka en kostnadsfri
konsultation

Behöver du stöd med en specifik insats i din expansion eller söker du en långsiktig partner som kan hjälpa dig med hela etableringsprocessen?

Vårt flexibla erbjudande innebär att du kan få hjälp med en viss aspekt eller lämna över ansvaret helt till oss. Allt beroende på vad som passar dig bäst. Vi erbjuder rådgivning, konceptualisering, sökuppdrag, förhandlingar och finansiering.

Nosh&Chow

Ett unikt townhouse mitt i Stockholms hjärta

Nosh and Chow lever sitt eget liv från morgon till kväll. Deras townhouse i Stockholms city passar lika väl för en affärslunch som för after dinner-cocktails eller sena nätter på innergården.

Allt sker i en miljö där katalansk estetik möter fransk dekadens. En miljö signerad inredningsarkitekten Lázaro Rosa Violán, vars tidigare verk innefattar Boca Grande och Big Fish i Barcelona.

A Day’s March

Sparsmakad design av högsta kvalitet till ett överkomligt pris

Det svenska varumärket för herrkläder skapades 2014. Idén med A Day’s March är att erbjuda basplagg och sparsmakad design av högsta kvalitet till ett överkomligt pris.

Frontage har hjälpt A Day’s Marchs i sin expansion under hela resan. Från öppningen av den första butiken, till dagens fem aktiva butiker.

Tack vare A Day’s March får kunderna hjälp att komma igenom dagen med stil och värdighet. Oavsett om det är en hektisk dag på kontoret, på stranden med en glass i handen, eller om de är bjudna på bröllop.

Löfbergs

En naturlig mötesplats för alla kaffeälskare

Sedan 1906 har Löfbergs kaffe stått för kvalitet och smaksäkerhet. De var också en av de första med att sälja ekologiskt kaffe i Sverige.

Vi hjälpte företaget med etableringen av Löfbergs Rosteri och Kaffebar på Kungsgatan 3 i Stockholm. En naturlig mötesplats för alla kaffeälskare.

På Kungsgatan kan besökarna botanisera i kaffets värld. Upptäcka hantverket, smakerna och de spännande berättelserna. Och dessutom delta i kaffeprovningar, utbildningar och olika träffar.

Hur kan vi hjälpa dig?

Boka ett kostnadsfritt möte där vi analyserar dina behov inom etablering, förmedling eller uthyrning.

Boka en kostnadsfri
konsultation