En lyckad etablering

Hyr rätt lokal - Försäkra dig om att din etablering blir den framgång som du hoppas på. Vi hjälper dig hyra rätt lokal. För oss är det viktigt att kunna agera följeslagare på hela din resa. Vi hjälper dig att hitta en plats som gör dig rättvisa. Och som partner följer vi med dig på hela resan. Hela vägen in i mål.

Tjänster

Hyra lokal

Vi ansvarar för att leta reda på de mest intressanta objekten på marknaden – lokaler och lägen som hjälper dig att uppnå dina mål.

Konceptualisering

Vi tar fram presentationer och ansvarar för införsäljningen av koncept till hyresvärdar.

Analys

Vi genomför research och analys av marknaden, samt identifierar potentiella affärslägen för din etablering.

Förhandlingar

Vi hjälper till att förhandla fram hyresavtal och lokalanpassningar som gynnar dig. Vi hanterar dessutom den löpande dialogen.

Rådgivning

Vi föreslår affärsmodeller, driftform och är med och utvecklar ditt koncept. Vi tar fram strategiska expansionsplaner och stöttar i genomförandet av dessa. Vi rekommenderar vilka arkitekter och leverantörer du bör arbeta med.

Hur kan vi hjälpa dig? Boka ett kostnadsfritt möte där vi analyserar dina behov!

Boka en kostnadsfri
konsultation

Behöver du stöd med en specifik insats i din expansion eller söker du en långsiktig partner som kan hjälpa dig med hela etableringsprocessen?

Vårt flexibla erbjudande innebär att du kan få hjälp med en viss aspekt eller lämna över ansvaret helt till oss. Allt beroende på vad som passar dig bäst. Vi erbjuder rådgivning, konceptualisering, sökuppdrag, förhandlingar och finansiering.

Boqueria Group

En restauranggrupp på stark frammarsch

Under det senaste året har gruppen växt med nära 100% med såväl förvärv som nyetableringar. Vi stöttar idag med etableringar, projektledning och management för att skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt för gruppen. Senaste tillskottet är Boqueria Göteborg som öppnade i december 2020.

Vi ni ha hjälp med att skapa en välmående verksamhet? Vi hjälper dig stärka din organisation genom att etablera en stadig plattform för administration och kommunikation. Vi samordnar er verksamhet och skapar förutsättningar för lönsamhet och framgång.

A Day’s March

Sparsmakad design av högsta kvalitet till ett överkomligt pris

Det svenska varumärket för herrkläder skapades 2014. Idén med A Day’s March är att erbjuda basplagg och sparsmakad design av högsta kvalitet till ett överkomligt pris.

Frontage har hjälpt A Day’s Marchs i sin expansion under hela resan. Från öppningen av den första butiken, till dagens fem aktiva butiker.

Tack vare A Day’s March får kunderna hjälp att komma igenom dagen med stil och värdighet. Oavsett om det är en hektisk dag på kontoret, på stranden med en glass i handen, eller om de är bjudna på bröllop.

POM Friterie

Ett helt nytt koncept gör entré

Under våren 2023 öppnar Pom Friterie på Regeringsgatan i Stockholm. Den nya restaurangen är inspirerad av holländsk street food och hämtar sina smakinfluenser från hela världen. Menyn bygger på färska ekologiska handskurna pommes frites.

Frontage har bistått POM Friterie med etableringen av deras första enhet på Regeringsgatan i centrala Stockholm. Vi kommer även fortsätta arbetet med deras etableringsresa framöver.

Hur kan vi hjälpa dig?

Boka ett kostnadsfritt möte där vi analyserar dina behov inom etablering, förmedling eller uthyrning.

Boka en kostnadsfri
konsultation