En smidig förmedling

Hitta företaget som kan köpa din verksamhet. Som kan ta över din lokal eller hela ditt koncept. Oavsett vad du söker har vi möjlighet att matcha ditt behov. Vi har både nätverket och de specifika kunskaper som krävs för att genomföra en lyckad förmedling. En fastighetsförmedling på dina villkor.

Tjänster

Värdering

Vi hjälper till med en värdering av den befintliga verksamheten eller lokalen, för att på detta sätt skapa en komplett behovsprofil.

Rådgivning

Vi genomför research och analys av förmedlingsbehoven på marknaden, identifierar potentiella köpare och genomför visningar.

Förhandling

Vi arrangerar diskreta visningar och håller i dialogen med berörda parter. Med säljare, köpare och hyresvärdar.

Avveckling

Vi upprättar nödvändiga handlingar, som exempelvis köpeavtal och överlåtelseansökan. Ett uppdrag som avslutas först när hyresavtalet är påskrivet.

Finansiering

Vi tar hand om kontakterna med banker och kreditinstitut, och ser till att affären sköts på ett professionellt sätt.

Hur kan vi hjälpa dig? Boka ett kostnadsfritt möte där vi analyserar dina behov!

Boka en kostnadsfri
konsultation

Behöver du hjälp med en viss del av din affärstransaktion, eller söker du en långsiktig partner som kan sköta hela arbetet åt dig?

Hos oss kan du alltid räkna med att hitta lösningen som passar för dina behov. Inom förmedling erbjuder vi rådgivning, värdering, förhandling, avveckling och finansiering. Och behöver du juridisk hjälp ordnar vi det också.

Hur kan vi hjälpa dig?

Boka ett kostnadsfritt möte där vi analyserar dina behov inom etablering, förmedling eller uthyrning.

Boka en kostnadsfri
konsultation