EN STAD I FRAMKANT

Vissa detaljer i miljön som omgärdar oss tenderar att sticka ut mer än andra. Det kan vara arkitektur eller offentliga platser, som parker och torg. Men det kan också handla om det där nya stråket – med alla dess åtråvärda butiker, restauranger eller mysiga fik.

Om Frontage

Konsulter inom fastighetsutveckling & fastighetsuthyrning

Vad som förenar detaljerna är att de är en del av en större berättelse. En historia där alla delar utgör olika representationer av människors liv och öden. Även kommersiella investeringar bidrar till att forma våra upplevelser. Och till att svara på hur vi upplever ett besök i vår gemensamma miljö.

För oss är detta svar viktigt. För vi vill påverka andra människors liv och vardag till bättre. Och därför har vi bestämt oss för att vara en bidragande faktor till etableringen av blomstrande verksamheter. Verksamheter som får invånare och besökare att skapa minnesvärda associationer till upplevelsen i våra urbana miljöer.

Vår roll i det arbetet är att hjälpa våra kunder att hitta den inneboende potential och de möjligheter som de annars riskerar att missa. Det är ett arbete som vi fullgör i alla våra roller. Som partner till landets mest drivna kommersiella fastighetsägare. Eller som rådgivare och etableringspartner för attraktiva retailaktörer och restaurangoperatörer.

Målet är att agera som en trogen och drivande följeslagare genom hela affären. Att med lojalitet, ansvar och respekt se till att finnas till hands. I arbetet bistår vi med vägledning, expertkunskap och ett brett nätverk. Alltid med siktet inställt på att få till en lyckad affär.

Vi vill tro att våra insatser bidrar till att skapa förutsättningar för en harmonisk och hållbar stadsbild. En stad i framkant, där livet upplevs genom olika uttryck och uppfyller verkliga behov. Där lyckade etableringarförmedlingar och uthyrningar fungerar som skyltfönster – skyltfönster som bjuder in omvärlden och hjälper staden att växa.

Medarbetare

Pernilla Karvia

CEO/Partner

+46 (0)70-273 57 88

Simon Madoson

Partner

+46 (0)70-778 70 88

My Roussakoff

Retail Consultant

+46 (0)70-984 84 80

Richard Nee

Property Consultant

+46 (0)70-242 71 40

Jannika Ahl

Project Manager

+46 (0)70-242 71 40

Våra samarbetspartners

FÖRELÄSNINGAR

EN NY VÄRLD AV MÖJLIGHETER

Det kommer nya kedjor och koncept, lokalbehovet förändras och finansiering sker på annat sätt. Coronapandemin har förändrat företagsklimatet inom besöksnäringen och gjort att gästerna efterfrågar nya tjänster, kockarna skriver om menyerna och krögarna värderar risk annorlunda.

Vill du som hyresvärd optimera utvecklingen och uthyrningen av dina F&B-lokaler genom att få veta mer om hur krögare och restauratörer arbetar nu och framåt? Via anpassade föreläsningar och workshops , fysiskt eller digitalt, för ledningsgrupp, uthyrningsteam, förvaltare berättar vi om några av nycklarna till störst framgång och hur hyresavtalen kan konstrueras för att nå dit.

Vi på Frontage står i kontinuerlig kontakt med vårt nätverk inom F&B, både i Sverige och internationellt, för att vara helt uppdaterade på läget och kommande tendenser och trender. För den som kan, vågar och vill vara innovativ och okonventionell öppnas nu en ny värld av möjligheter.

Hur kan vi hjälpa dig?

Boka ett kostnadsfritt möte där vi analyserar dina behov inom etablering, förmedling eller uthyrning.

Boka en kostnadsfri
konsultation