EN STAD I FRAMKANT
Vissa detaljer i miljön som omgärdar oss tenderar att sticka ut mer än andra. Det kan vara arkitektur eller offentliga platser, som parker och torg. Men det kan också handla om det där nya stråket – med alla dess åtråvärda butiker, restauranger eller mysiga fik.
Slider

Vad som förenar detaljerna är att de är en del av en större berättelse. En historia där alla delar utgör olika representationer av människors liv och öden. Även kommersiella investeringar bidrar till att forma våra upplevelser. Och till att svara på hur vi upplever ett besök i vår gemensamma miljö.

För oss är detta svar viktigt. För vi vill påverka andra människors liv och vardag till bättre. Och därför har vi bestämt oss för att vara en bidragande faktor till etableringen av blomstrande verksamheter. Verksamheter som får invånare och besökare att skapa minnesvärda associationer till upplevelsen i våra urbana miljöer.

Vår roll i det arbetet är att hjälpa våra kunder att hitta den inneboende potential och de möjligheter som de annars riskerar att missa. Det är ett arbete som vi fullgör i alla våra roller. Som mäklarpartner till landets mest drivna kommersiella fastighetsägare. Eller som rådgivare och etableringspartner för världens främsta retailaktörer och restaurangoperatörer.

Målet är att agera som en trogen och drivande följeslagare genom hela affären. Att med lojalitet, ansvar och respekt se till att finnas till hands. I arbetet bistår vi med vägledning, expertkunskap och ett brett nätverk. Alltid med siktet inställt på att få till en lyckad affär.

Vi vill tro att våra insatser bidrar till att skapa förutsättningar för en harmonisk och hållbar stadsbild. En stad i framkant, där livet upplevs genom olika uttryck och uppfyller verkliga behov. Där lyckade etableringar, förmedlingar och uthyrningar fungerar som skyltfönster – skyltfönster som bjuder in omvärlden och hjälper staden att växa.

Medarbetare

Simon Madoson

Partner

+46 (0)70-778 70 88

Pernilla Karvia

CEO/Partner

+46 (0)70-273 57 88

Jacob Ibrahim

Consultant

+46 (0)73-374 22 12

My Roussakoff

Retail Consultant

Mikael Ljunggren

Consultant

+46 (0)70-952 40 92

Jannika Ahl

Project Manager

+46 (0)70-242 71 40

Jani Lindblad

Consultant

+46 (0)70-844 49 16

Magnus Ros

Consultant

 +46 (0)70 243 64 66

.

Våra samarbetspartners

FÖRELÄSNINGAR

Vi har samlat reflektioner och fakta från branschens alla håll; fastighetsägare, kedjor, krögare, konsulter, varumärken, branschorganisationer med flera och gör vår egen analys av hur de här branscherna i förändring ska tacklas och vilka faktorerna är som vi ser ger framgång. Följ med på en resa av insikter där du får veta mer om vad du kan förvänta dig av samtiden och framtiden.

Hur kan vi hjälpa dig?

Boka ett kostnadsfritt möte där vi analyserar dina behov inom etablering, förmedling eller uthyrning.

Boka en kostnadsfri
konsultation