Fastighetsutveckling

Vi är visionärer


Med expertis, erfarenhet och ett gediget nätverk levererar vi hela eller delar av lösningar för framtidens handels- och mötesplatser. Det kan handla om nya stadsdelar eller kvarter, att blåsa nytt liv i en galleria eller att utifrån nya flöden ställa om utbudet. Vi är visionärer, vågar och vill vara okonventionella. Med hög affärsmässighet arbetar vi alltid med stor passion och ett personligt engagemang, från idé och analys till implementering och överlämning. En komplett fastighetsutveckling!

Tjänster

Förstudie & Analys

Vi kartlägger befintliga förutsättningar för marknadsplatsen, fastigheterna och marknaderna och tar utifrån det tar fram en projektplan.

Konceptidé & Strategi

Vi tar fram ett par konceptidéer med grundstenarna innovation, utbudsmix och kundnytta. Detta ihop med skisser, affärs- och intäktsmodeller och en kommersiell strategi.

Utveckling av koncept

Koncepten analyseras och utvecklas och vi gör en grundlig marknads och konkurrensanalys. Handlingsplan och budget samt att införsäljning till ankarhyresgäster och partners påbörjas.

Uthyrning

Efter att konceptet säkerställts och investeringsbeslut tagits, påbörjas uthyrningsprocessen. Säkrandet av ankarhyresgäster och partners startar. Detaljplan och budget fastställs.

Genomförande

Koncepten optimeras och uthyrning till hyresgäster säkras. Hyresgäster koordineras inför lansering. Vi genomför marknadsintroduktion. Efter introduktion överlämnar vi till förvaltning och därefter följer vi upp enligt överenskommelse.

Hur kan vi hjälpa dig? Boka ett kostnadsfritt möte där vi analyserar dina behov!

Boka en kostnadsfri
konsultation

Hur kan vi hjälpa dig?

Boka ett kostnadsfritt möte där vi analyserar dina behov inom etablering, förmedling eller uthyrning.

Boka en kostnadsfri
konsultation