PLEXUS -ett nytt Mentor- & Nätverksprogram för unga talanger

Tillsammans med konsultbolaget Engnes Development går vi samman och gör gemensam sak i PLEXUS, det kostnadsfria mentorprogrammet för ambitiösa individer på arbetsmarknaden.

PLEXUS handlar om att ge deltagarna möjlighet att utvecklas, både på ett personligt plan och i deras professionella karriär. Programmet, som omfattar både mentorskap, nätverkande och inspirationsföreläsningar, är branschöverskridande och kan sökas oavsett vilken bransch man arbetar i.

 

  • Vi vill se unga talanger växa fram genom såväl mentorskapet som affärsnätverket de får via programmet. PLEXUS pågår under ett års tid och är helt kostnadsfritt för våra adepter, säger Patrik Engman, en av de två grundarna till PLEXUS. Vi tror att en erfaren mentor kombinerat med kunskapsutveckling och nätverkande kan hjälpa ambitiösa personer i sin karriär att nå nya höjder, fortsätter Patrik.

 

PLEXUS, riktar sig till personer som är i början av sina karriärer och som vill utöka sina kunskaper inom områden som ledarskap, kommunikation och entreprenörskap. Intresset för att vara en del av PLEXUS är stort och redan nu kan man presentera en rad engagerade personer som kommer att ha rollerna som mentorer och inspiratörer för deltagarna.

 

  • Jag och Patrik är tacksamma över att ha haft personer som stöttat och sporrat oss i våra respektive arbetsliv. Det här är vårt och våra PLEXUS-kollegors sätt att ge tillbaka och hjälpa unga, drivna talanger vidare i sin utveckling och karriär, avslutar Pernilla Karvia, även hon grundare till PLEXUS.

 

 

Nu söker vi adepter till PLEXUS 2020/2021.

Vill du, eller känner du någon som vill, vara med?

Läs mer och ansök här

Hur kan vi hjälpa dig?

Boka ett kostnadsfritt möte där vi analyserar dina behov inom etablering, förmedling eller uthyrning.

Boka en kostnadsfri
konsultation