Inte bara det nya svarta

Det här med att skapa en stad i framkant. Hur går man tillväga? Hur vänder man en stadsdel, närområdet eller det nya köpcentret till att bli ett område som människor vill besöka? Ett område som inte bara ger skenet av att vara det nya svarta men som också återspeglar liv och puls, samtidigt som det ska hålla i längden?

Det är en fråga som vi väljer att besvara genom att arbeta efter en stark filosofi och en livsstil där avsikten är att förstå behoven hos våra medmänniskor och vårt samhälle. För bakom all analys, strategiskt tänkande, rekommendationer, förhandlingar eller genomförande, ligger tusentals timmars lyssnande.

Vi tittar på hur människor rör sig runt städer och hur de tillbringar timmar och dagar för att skapa ögonblick värda att komma ihåg. Och genom att använda vår egen mänsklighet och våra sinnen, frågar vi oss om vi själva skulle vilja åka dit. Verkar området vänligt? Skulle vi vilja äta där? Shoppa? Är det en välkomnande atmosfär? Vilka andra etablerar sig i området? Och mycket mer. Vi anser helt enkelt att alla detaljer är lika viktiga. För det är först när man för ihop dessa i en enda stor ekvation som man verkligen får reda på vägen fram.

Vi tror kort och gott på konsten att ifrågasätta, och tar alla steg för att lyfta fram känslan av originalitet. En dag kanske i ett område nära dig.

Hur kan vi hjälpa dig?

Boka ett kostnadsfritt möte där vi analyserar dina behov inom etablering, förmedling eller uthyrning.

Boka en kostnadsfri
konsultation