Frontage visar vägen in på den svenska marknaden för två nya F&B-koncept

Vi är stolta och glada över att få representera två F&B-koncept som planerar att göra entré på Stockholmsmarknaden. För att verkliggöra sina etableringar har de valt Frontage som sin expansionspartner. Härmed har vi det stora nöjet att presentera:

Restaurant ARK

ARK är en helt vegansk restaurang och cocktailbar hemmahörandes i Köpenhamn. Här kan gästerna njuta av vällagad mat i en avslappnad stilfull miljö i dansk design. Menyn som styrs av säsongerna och av såväl lokala som globala influenser serveras i mindre serveringar för att kunna delas.

I cocktailbaren erbjuds unika, natur- och/eller ekologiska viner, okonventionella öl från Mikkeller och en drinkmeny inspirerad av Norden.

ARK has during 2021 been multiple awarded for sustainability and culinary height.

https://www.restaurantark.dk/

Bistro Lupa

Lupa är systerkorg till ARK och är också helt vegansk. Här kan du njuta vällagad mat i en Dansk stilren miljö. De servera lunch till middag i mindre serveringar att dela.

https://www.bistrolupa.dk/

 

ARK och Bistro Lupa är en del av Mother Company, en dansk restauranggrupp, som även presenterar konceptet Soul. Nu har Frontage i uppdrag att ta ARK och Bistro Lupa till Stockholm.

 

 

Till ARK och Lupa söker vi en lokaler  om ca 170 -200 kvm i Stockholm.

 

Har du ett företag som vill expandera? Behöver du rådgivning kring etableringar och hjälp att hitta den perfekta lokalen? Då borde du träffa oss på Frontage.

Kontakta Pernilla på 070-2735788 eller [email protected] så berättar jag hur vi kan bistå dig för att förverkliga nästa steg i ditt företags utveckling.

Hur kan vi hjälpa dig?

Boka ett kostnadsfritt möte där vi analyserar dina behov inom etablering, förmedling eller uthyrning.

Boka en kostnadsfri
konsultation