Frontage visar vägen in på den svenska marknaden för två nya F&B-koncept

Vi är stolta och glada över att få representera två F&B-koncept som planerar att göra entré på Stockholmsmarknaden. För att verkliggöra sina etableringar har de valt Frontage som sin expansionspartner. Härmed har vi det stora nöjet att presentera:

Restaurant ARK

ARK är en helt vegansk restaurang och cocktailbar hemmahörandes i Köpenhamn. Här kan gästerna njuta av vällagad mat i en avslappnad stilfull miljö i dansk design. Menyn som styrs av säsongerna och av såväl lokala som globala influenser serveras i mindre serveringar för att kunna delas.

I cocktailbaren erbjuds unika, natur- och/eller ekologiska viner, okonventionella öl från Mikkeller och en drinkmeny inspirerad av Norden. ARK är en del av Mother Company, en dansk restauranggrupp, som även presenterar koncepten Soul och Bistro Lupa. Nu har Frontage i uppdrag att ta ARK till Stockholm.

Till ARK söker vi en lokal om ca170 -200 kvm i Stockholm.

Läs mer här:
https://www.restaurantark.dk/

 

 

Restaurant Essence

Essence är ett unikt koncept med så kallad ”counter dining” där gästerna sitter direkt vid köket och serveras av kockarna medan maten tillagas framför dem. Tanken är att erbjuda möjlighet till interaktion med sina gäster och att tillhandahålla en ärlig och unik restaurangtjänst där man kan visa och berätta för sina gäster i detalj allt om vad de äter, varifrån det kom och hur det tillagades.

Essence öppnades, och man har lyckats bedriva en lönsam verksamhet, under Covid-19-pandemin. De har fått mycket goda betyg från såväl gäster som nationella tidningar som Dagens Industri, vilken betygsatte Essence två gånger under 2020 med respektabla 22/25 poäng. Det placerade dem bland Sveriges högst rankade restauranger, till och med bättre än många Michelin Star-restauranger. Grundaren av konceptet är Stefan Taylor med Michelin Star-bakgrund i många länder i Europa.

Till Essence söker vi en lokal om ca 100 kvm i Stockholm.

Läs mer här:
https://www.restaurantessence.com/

 

 

Har du ett företag som vill expandera? Behöver du rådgivning kring etableringar och hjälp att hitta den perfekta lokalen? Då borde du träffa oss på Frontage.

Kontakta Pernilla på 070-2735788 eller [email protected] så berättar jag hur vi kan bistå dig för att förverkliga nästa steg i ditt företags utveckling.

Hur kan vi hjälpa dig?

Boka ett kostnadsfritt möte där vi analyserar dina behov inom etablering, förmedling eller uthyrning.

Boka en kostnadsfri
konsultation