Frontage DEVELOPMENT

Vi skapar attraktiva och lönsamma mötes- och handelsplatser. Med expertis, erfarenhet och ett gediget nätverk kan vi leverera hela eller delar av lösningar för framtidens handels- och resehubbar. Vi är visionärer, vågar och vill vara okonventionella, söka nya lösningar för intressanta och lönsamma mötes- och handelsplatser. Med hög affärsmässighet arbetar vi alltid med stor passion och ett personligt engagemang, från idé och analys till implementering och överlämning.

Vi erbjuder en bredd och spetskompetenser inom flera områden som bygger på en samlad erfarenhet av kommersiella verksamheter i olika sammanhang. Allt från upplevelser till aktiviteter, fast food till fine dining, dagligvaruhandel till märkesbutiker, från enskilda enheter till varuhus, gallerior, flygplatser och till och med djurparker.

Med en processmodell som bygger på ett antal steg kan vi genomföra hela eller delar av resan, från analys och idé till genomförande och överlämning. Kontakta oss för en presentation och ett förutsättningslöst möte.

Läs mer här

Hur kan vi hjälpa dig?

Boka ett kostnadsfritt möte där vi analyserar dina behov inom etablering, förmedling eller uthyrning.

Boka en kostnadsfri
konsultation