Food & Beverage

Här presenteras de koncept som nu är aktuella för etablering.

    • Här presenteras de koncept som nu är aktuella för etablering inom restaurang, bar, café, konditori, trattoria m.m. Vi känner oss otroligt stolta över att ha fått förtroendet att få företräda så många intressanta koncept. Hör gärna av dig om du vill veta mer om något av koncepten eller om du har en lokal som skulle passa.
    • Du hittar våra kontaktuppgifter längst ner.
Morris Avenue

Koncept: Bagels
Kvm: Ca 75-100 kvm
Område: Stockholm
Svartplåt: Nej
Fettavskiljare: Ja

KFC

Koncept: Kyckling
Kvm: 300-450 kvm
Område: Stockholm
Svartplåt: Ja
Fettavskiljare: Ja

Nybrœ Smørrebrød

Koncept: Danska Smörrebröd
Yta: 180-220 kvm
Område: Stockholms Innerstad och närförort
Fettavskiljare: Ja
Ventilation: Enklare

Brisket & Friends

Yta: 150-200 kvm
Område: Stockholm och Göteborg
Svartplåt: Ja (ej rökkanal)
Fettavskiljare: Ja

Ollie & Otis

Koncept: Amerikansk vin & musikbar
Yta: 120-180 kvm
Område: Stockholms Innerstad
Fettavskiljare: Ja
Ventilation: Enklare

CoCo Fresh Tea & Juice

Koncept: Taiwanesiskt bubbelte och juicer
Yta: 30-100 kvm
Område: Stockholms Innerstad
Fettavskiljare: Nej

Sturehofs Matmarknad

Koncept: Matmarknad/butik
Yta: 50-80 kvm
Område: Danderyd och Bromma

Holy Greens

Koncept: Sallad
Yta: 150-200 kvm
Fettavskiljare: Ja
Område: Danderyd- Mörby, Östermalmstorg, Odenplan, Hagastaden, Liljeholmen

Din Din Club

Koncept: Asian Fusion
Kvm: 150-200 kvm
Område: Stockholm Innerstad
Svartplåt: Nej
Fettavskiljare: Ja

POM Petit

Koncept: Snack and Cocktailbar
Kvm: 50-70 kvm
Område: Stockholm Innerstad
Svartplåt: Ja
Fettavskiljare: Ja

Korvbyrån

Koncept: Korvkrog
Kvm: 50-100 kvm
Område: Stockholm
Svartplåt: Ja
Fettavskiljare: Ja

Snö

Koncept: Gelateria och Caffeteria
Kvm: ca 30-100 kvm
Område: Stockholm
Svartplåt: Nej
Fettavskiljare: Ja

Erlands Bar

Koncept: Cocktailbar
Kvm: Ca 70 kvm, max 100 kvm
Område: Vasastan, Östermalm, Kungsholmen, Södermalm
Ventilation: Enklare
Fettavskiljare: Ja

Mowglis Kök

Koncept: Bengalisk street food
Yta: 80-180 kvm
Område: Stockholms innerstad och kranskommuner
Svartplåt: Ja
Fettavskiljare: Ja

Sushi Yama

Koncept: Sushirestaurang
Yta: 100 - 150 kvm
Område: Stockholm, Göteborg, Malmö
Svartplåt: Nej
Fettavskiljare: Ja

ARK

Koncept: Veganskt
Kvm: Ca 170-200 kvm
Område: Stockholm
Svartplåt: Ja
Fettavskiljare: Ja

Hasselsons Matlucka

Koncept: Fish & Chips
Yta: Max 120 kvm
Imkanal: Ja
Fettavskiljare: Ja

Hasselsons Macklucka

Koncept: Smörgåsrestaurang
Kvm: Max 50 kvm
Imkanal: Nej
Fettavskiljare: Ja

Boqueria

Koncept: Tapas & Pintxos, Spanskt
Kvm: 500-800 kvm
Gatuläge: Ja Stockholm, Visby, Oslo
Köpcentrum: Nej
Externhandel: Nej
Svartplåt: Ja
Fettavskiljare: Ja

Haga Tårtkompani

Koncept: Bageri och konditori
Kvm: 50-100 kvm
Gatuläge: Ja
Köpcentrum: Nej
Externhandel: Nej
Svartplåt: Nej
Fettavskiljare: Ja

Joan's

Koncept: Restaurang & Bistro
Yta: 350 – 600 kvm
Ventilationskrav: 2000-2500 l/s
Fettavsklijare: Ja
Geografiskt sökområde: Nyköping, Jönköping, Linköping, Norrköping, Stockholm längs E4:an.

Posto

Koncept: Posto är en skalbar pastakedja som levererar hög kvalitet på varje rätt.
Yta: Ca 150 kvm
Ventilationskrav: Min 900 l/s
Fettavskiljare: Ja
Geografiskt sökområde: Stockholms innerstad – centrala lägen med stora flöden för både lunch och middag.

Marrakech

Koncept: Marrakech är en kedja med lunchrestauranger som erbjuder ett stortutbud av kvalitativ medelhavsinspirerad mat.
Yta: 80-150 kvm
Ventilationskrav: Allmänventilation för servering.
Fettavskiljare: Nej
Geografiskt sökområde: Stockholm med omnejd. Nära anslutning till mycket kontor eller i kontorsbyggnad då fokus är lunch.

Mariana Havden

Kontakta mig gärna om du vill veta mer om något av koncepten eller om du har en lokal som skulle kunna passa.

+46 72-092 15 82
[email protected]

Hur kan vi hjälpa dig?

Boka ett kostnadsfritt möte där vi analyserar dina behov inom etablering, förmedling eller uthyrning.

Boka en kostnadsfri
konsultation