Koncept: Bagels Kvm: Ca 75-100 kvm Område: Stockholm Svartplåt: Nej Fettavskiljare: Ja
Koncept: Kyckling Kvm: 300-450 kvm Område: Stockholm Svartplåt: Ja Fettavskiljare: Ja
Koncept: Danska Smörrebröd Yta: 180-220 kvm Område: Stockholms Innerstad och närförort Fettavskiljare: Ja Ventilation: Enklare
Yta: 150-200 kvm Område: Stockholm och Göteborg Svartplåt: Ja (ej rökkanal) Fettavskiljare: Ja
Koncept: Amerikansk vin & musikbar Yta: 120-180 kvm Område: Stockholms Innerstad Fettavskiljare: Ja Ventilation: Enklare
Koncept: Taiwanesiskt bubbelte och juicer Yta: 30-100 kvm Område: Stockholms Innerstad Fettavskiljare: Nej
Koncept: Matmarknad/butik Yta: 50-80 kvm Område: Danderyd och Bromma
Koncept: Brittisk pub Yta: 200-300 kvm Fettavskiljare: Ja Svartplåt: Ja Område: Stockholms Innerstad
Koncept: Street food-bistro Storlek: 100 - 150 kvm Fettavskiljare: Ja Svartplåt: Ja Ventilation: 900 l/s Område: Stockholms innerstad
Koncept: Vietnamesisk kost Storlek: 80-100 sittplatser Fettavskiljare: Ja Svartplåt: Ja Ventilationskrav: 1800 l/s Område: Gatulägen i Stockholms innerstad med stora lunch/middagsflöden.
Koncept: Asian fusion tacos Kvm: 250-400 Område: Flödesrika gatulägen i Stockholm, Göteborg och Köpenhamn Fettavskiljare: Ja Svartplåt: Ja Ventilationskrav: 1200 l/s
Koncept: Sallad Yta: 150-200 kvm Fettavskiljare: Ja Område: Danderyd- Mörby, Östermalmstorg, Odenplan, Hagastaden, Liljeholmen
Koncept: Asian Fusion Kvm: 150-200 kvm Område: Stockholm Innerstad Svartplåt: Nej Fettavskiljare: Ja
Koncept: Snack and Cocktailbar Kvm: 50-70 kvm Område: Stockholm Innerstad Svartplåt: Ja Fettavskiljare: Ja
Koncept: Korvkrog Kvm: 50-100 kvm Område: Stockholm Svartplåt: Ja Fettavskiljare: Ja
Koncept: Gelateria och Caffeteria Kvm: ca 30-100 kvm Område: Stockholm Svartplåt: Nej Fettavskiljare: Ja
Koncept: Cocktailbar Kvm: Ca 70 kvm, max 100 kvm Område: Vasastan, Östermalm, Kungsholmen, Södermalm Ventilation: Enklare Fettavskiljare: Ja
Koncept: Bengalisk street food Yta: 80-180 kvm Område: Stockholms innerstad och kranskommuner Svartplåt: Ja Fettavskiljare: Ja
Koncept: Sushirestaurang Yta: 100 - 150 kvm Område: Stockholm, Göteborg, Malmö Svartplåt: Nej Fettavskiljare: Ja
Koncept: Veganskt Kvm: Ca 170-200 kvm Område: Stockholm Svartplåt: Ja Fettavskiljare: Ja
Koncept: Fish & Chips Yta: Max 120 kvm Imkanal: Ja Fettavskiljare: Ja
Koncept: Smörgåsrestaurang Kvm: Max 50 kvm Imkanal: Nej Fettavskiljare: Ja
Koncept: Tapas & Pintxos, Spanskt Kvm: 500-800 kvm Gatuläge: Ja Stockholm, Visby, Oslo Köpcentrum: Nej Externhandel: Nej Svartplåt: Ja Fettavskiljare: Ja
Koncept: Bageri och konditori Kvm: 50-100 kvm Gatuläge: Ja Köpcentrum: Nej Externhandel: Nej Svartplåt: Nej Fettavskiljare: Ja
Koncept: Neoasiatisk Restaurang Yta: 250 – 400 kvm Svartplåt: Ja Fettavsklijare: Ja Geografiskt sökområde: Trafikintensiva handelsområden i hela Sverige.
Koncept: Posto är en skalbar pastakedja som levererar hög kvalitet på varje rätt. Yta: Ca 150 kvm Ventilationskrav: Min 900 l/s Fettavskiljare: Ja Geografiskt sökområde: Stockholms innerstad – centrala lägen med stora flöden för både lunch och middag.
Koncept: Marrakech är en kedja med lunchrestauranger som erbjuder ett stortutbud av kvalitativ medelhavsinspirerad mat. Yta: 80-150 kvm Ventilationskrav: Allmänventilation för servering. Fettavskiljare: Nej Geografiskt sökområde: Stockholm med omnejd. Nära anslutning till mycket kontor eller i kontorsbyggnad då fokus är lunch.
Kontakta mig gärna om du vill veta mer om något av koncepten eller om du har en lokal som skulle kunna passa. +46 72-092 15 82 [email protected]