Koncept: Hamburgare Yta: 100-200 kvm Sökområde: Barkarby, Uppsala, Västerås, Göteborg
Koncept: Kyckling Yta: 300-450 kvm Sökområde: Stockholm Svartplåt: Ja Fettavskiljare: Ja
Koncept: Sushi Yta: 100-150 kvm Sökområde: Stockholm
Koncept: Stenugns bageri Yta: 40-80 kvm Sökområde: Stockholms Innerstad
Koncept: Vinbar & Showroom Yta: 200-300 kvm Sökområde: Stockholm city, Östermalm, Vasastan, Norrmalm, Kungsholmen, Södermalm, Gamla Stan
Koncept: Restaurang Storlek: 150-200 Svartplåt: Ja Fettavskiljare: Ja Sökområde: Stockholm inom tullarna
Koncept: Restaurang Yta: 120-150 kvm Sökområde: Stockholm City, Nacka, Sickla, Kvarnholmen, Södermalm
Koncept: Asian fusion tacos Yta: 250-400 Sökområde: Flödesrika gatulägen i Stockholm, Göteborg och Köpenhamn Fettavskiljare: Ja Svartplåt: Ja Ventilationskrav: 1200 l/s
Koncept: Snack and Cocktailbar Yta: 50-70 kvm Sökområde: Stockholm Innerstad Svartplåt: Ja Fettavskiljare: Ja
Koncept: Korvkrog Yta: 50-100 kvm Sökområde: Stockholm Svartplåt: Ja Fettavskiljare: Ja
Koncept: Bengalisk street food Yta: 80-180 kvm Sökområde: Stockholms innerstad och kranskommuner Svartplåt: Ja
Koncept: Fish & Chips Yta: Max 120 kvm Imkanal: Ja Fettavskiljare: Ja
Koncept: Smörgåsrestaurang Kvm: Max 50 kvm Imkanal: Nej Fettavskiljare: Ja
Koncept: Leklands café Yta: 150-300 kvm Svartplåt: Nej Fettavskiljare: Nej Sökområde: Vasastan, Östermalm, Norrmalm och Kungsholmen
Koncept: Neoasiatisk Restaurang Yta: 250 – 400 kvm Sökområde: Trafikintensiva handelsområden i hela Sverige. Svartplåt: Ja
Koncept Medelhavsinspirerad lunchrestaurang Yta: 80-150 kvm Sökområde: Stockholm med omnejd. Nära anslutning till mycket kontor eller i kontorsbyggnad då fokus är lunch. Svartplåt: Nej
Kontakta mig gärna om du vill veta mer om något av koncepten eller om du har en lokal som skulle kunna passa. +46 (0)70-273 57 88 [email protected]