Kontakter, nätverk och samarbeten

Personliga och nära relationer har alltid varit avgörande för vårt sätt att arbeta. Genom vårt kontaktnät kan vi jobba proaktivt, då vår förstahandsinformation ger oss kunskap om när en lokal blir ledig; när en existerande kund kommer att ”flytta ut” eller när en verksamhet ska förändras och kunden är på väg att dela upp sin butiksyta.

Kontakter och samarbeten är också viktiga för oss. Förra året bidrog vi exempelvis med expertkompetens åt HUI, Handelns Utredningsinstitut. Som exklusiv samarbetspartner till branschorganisationen Sveriges textilhandlare har vi också en unik relation till modebranschen. Tack vare denna typ av samarbeten kan vi erbjuda rådgivning kring hyresjuridiken för etableringar och omförhandlingar av hyresavtal – något vi är ensamma om inom kläd- och skobranschen.

Ett mindre bolag med få kontakter på fastighetsmarknaden kan vi hjälpa med hela strategin, från val av städer och områden till stöd med kontakter och råd kring ekonomi och hyresnivåer. En större aktör kan vi bland annat hjälpa att förstärka sin position under en period, för att bli starkare eller för att punktmarkera ett specifikt läge.

Inom detaljhandeln har vi bistått såväl internationella varumärken som Löfbergs och Swedish Match med etablering av konceptbutiker som mindre lokala aktörer, som A Day’s March och Haga Tårtcompani, med både strategi, analys och etablering. Vare sig det gäller stora enheter med strategiska och långsiktiga processer, konceptbutiker, eller mindre ”uppsökande” verksamhet behöver ingen av våra kunder vara tvåa på bollen.

Hur kan vi hjälpa dig?

Boka ett kostnadsfritt möte där vi analyserar dina behov inom etablering, förmedling eller uthyrning.

Boka en kostnadsfri
konsultation