Förmedling

En smidig förmedling

Hitta företaget som kan ta din plats. Som kan ta över ditt hyreskontrakt eller hela ditt butikskoncept. Oavsett vad du söker har vi möjlighet att matcha ditt behov. Vi har både nätverket och de specifika kunskaper som krävs för att genomföra en lyckad förmedling. En förmedling på dina villkor.

Storstad

En lyckad utgång

Vi fick förtroendet att förmedla en modern och väletablerad krog i centrala Stockholm. Nyckeln till en lyckad förmedling var i detta fall att arbeta metodiskt och strategiskt, med en hög grad av sekretess. Av detta skäl togs endast några kontakter åt gången.

Detta hjälpte oss att hitta en smidig lösning. Vi hade redan djupa diskussioner med en aktör när den slutliga köparen kom in i bilden, och affären slutfördes med lyckad utgång.

Läs om våra andra objekt längre ner på sidan.

Behöver du hjälp med en viss del inom förmedling, eller söker du en långsiktig partner som kan sköta hela arbetet åt dig?

Hos oss kan du alltid räkna med att hitta lösningen som passar för dina behov. Inom förmedling erbjuder vi rådgivning, värdering, förhandling, avveckling och finansiering. Och behöver du juridisk hjälp ordnar vi det också.

Tjänster

Värdering

Vi hjälper till med en värdering av den befintliga verksamheten eller lokalen, för att på detta sätt skapa en komplett behovsprofil.

Rådgivning

Vi genomför research och analys av förmedlingsbehoven på marknaden, identifierar potentiella köpare och genomför visningar.

Förhandling

Vi arrangerar diskreta visningar och håller i dialogen med berörda parter. Med säljare, köpare och hyresvärdar.

Avveckling

Vi upprättar nödvändiga handlingar, som exempelvis köpeavtal och överlåtelseansökan. Ett uppdrag som avslutas först när hyresavtalet är påskrivet.

Finansiering

Vi tar hand om kontakterna med banker och kreditinstitut, och ser till att affären sköts på ett professionellt sätt.

Hur kan vi hjälpa dig? Boka ett kostnadsfritt möte där vi analyserar dina behov!

Boka en kostnadsfri
konsultation

Ett urval av våra objekt underhand

Restaurang/Nattklubb på Söder

Stor restaurang och nattklubb med AAA-läge på Söder. Hög omsättning och stor potential. Den nuvarande ägaren driver idag verksamhet från lunch till natt.

För mer information kontakta Simon Madoson
+46 70-778 70 888, simon.madoson@frontage.se

Restaurang/Nattklubb

Välkänd Stockholmskrog för den drivne. Ett ställe som är kärt hos många stockholmare och har drivits framgångsrikt i många år. Omsättningen överstiger 40 miljoner kronor, verksamheten har ett strategiskt bra läge och är något av en institution.

För mer information kontakta Jacob Ibrahim
+46 73-374 22 12, jacob.ibrahim@frontage.se

Kafé/lokal med AAA-läge

Kafé med ett av Stockholms absolut bästa skyltlägen. Till detta följer även enormt starka flöden i form av ett centralt hjärta för den som pendlar med kommunal trafik. Kaffeläget är perfekt!

För mer information kontakta Simon Madoson
+46 70-778 70 888, simon.madoson@frontage.se

Drömläge!

Välkänd krog i centrala Stockholm. I verksamheten finns alla förutsättningar att lyckas för den som är driven och framåt. Läget, lokalen och möjligheterna är oändliga när en blivande institution ska byta ägare.

För mer information kontakta Jacob Ibrahim
+46 73-374 22 12, jacob.ibrahim@frontage.se

Hur kan vi hjälpa dig?

Boka ett kostnadsfritt möte där vi analyserar dina behov inom etablering, förmedling eller uthyrning.

Boka en kostnadsfri
konsultation