Rinkebystråket – ett turnaroundcase

Sedan 2017 har Frontage arbetat med ett utmanande och lärorikt uppdrag i ett socioekonomiskt utsatt område, Rinkebystråket. Vi har tillsammans med uppdragsgivaren, Familjebostäder, arbetat fram en strategi för att genomföra en stadsdelsutveckling av Rinkebystråket. Det är ett område med behov som skiljer sig stort från många andra delar av Stockholm, och förutsättningarna för att leva och verka är betydligt tuffare vilket vi har stor respekt för.

Vi har under de här åren stöttat Familjebostäder i arbetat med att skapa en bredare hyresgästmix som en del av den nya inriktningen för Rinkebystråket. I uppdraget har vi bland annat omförhandlat avtal, stöttat hyresgäster i hyresrelaterade frågor m.m. Men huvudsaklig uppgift har varit att etablera verksamheter utifrån strategin för att skapa ett levande och långsiktigt hållbart Rinkebystråk.

Det här har på många sätt varit ett speciellt uppdrag med utmaningar av alla slag. Vi är glada och ödmjuka för att ha fått förtroendet att få genomföra det här arbetet tillsammans med Familjebostäder. Det har blivit ett lyckosamt ”turnaroundcase” som vi är stolta över och gärna delar med oss av kunskap kring.

Kontakta oss om ni vill veta mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa er!

Hur kan vi hjälpa dig?

Boka ett kostnadsfritt möte där vi analyserar dina behov inom etablering, förmedling eller uthyrning.

Boka en kostnadsfri
konsultation