Dark Edition

“Som ett co-working för kockar och restauranger med fokus på hemleverans och take-away” Framtidens restaurangkök för restauranger som vill expandera eller kockar som vill testa nya koncept. Nu etablerar Dark Kitchen detta koncept i Sverige. Bakom Dark Edition finner vi bl.a. grundarna bakom Epicenter bland andra.

 

Konceptet cloud kitchen har sitt ursprung i USA där foodtrucks i kombination med att man började ta upp beställningar genom sociala media ledde vägen till effektivare lösningar för food on demand. Cloud kitchen är konceptet där restaurangerna får möjlighet att möta digitaliseringen och våra vanor att kunna beställa i en app eller på nätet och få hemlevererat. Idag har vi en tillväxt på 35% av genomsnittlig order inom hemleveranssegentet i Sverige.

I en starkt växande marknad för food-on-demand/take-away erbjuder Dark Edition nu fullt utrustade kök anpassade utifrån koncept och behov. Till det erbjuds full service vad det gäller digital försäljning, orderhantering, leveranstjänster m.m. Här kan kocken med sitt koncept fokusera på matlagningen – Dark Edition sköter resten.

– Fullt utrustade kök – Anpassade poddar
– Ingen investering för kockarna/restauratörerna
– 100% anpassat för leverans och take-away

Läs mer på www.darkedition.se

Nu söker vi lokaler i Stockholms innerstad och omnejd för att sätta upp ett antal Dark Edition kök. Har ni lokalerna för framtidens kök? Kontakta oss idag.

Hur kan vi hjälpa dig?

Boka ett kostnadsfritt möte där vi analyserar dina behov inom etablering, förmedling eller uthyrning.

Boka en kostnadsfri
konsultation